Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Oricine stie sa faca dovlecei pane, insa mie imi plac atat de mult incat in vara, la doua trei zile faceam cate o portie. Desi recunos, atata prajeala nu e sanatoasa...am incercat si varianta in cuptor dar nu mi-au placut.
N-am sa dau cantitati, ingredientele sunt orientative.
Dovleceii se curata de coaja, se taie rondele de aproximativ 0.5 cm, se sareaza si se lasa o jumatate de ora sa se inmoaie putin. Apoi se dau prin faina, ou batut si se prajesc in ulei incins. Se scot pe hartie absorbanta pentru a indeparta surplusul de ulei si se servesc cu o salata.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult